Winactie: maak jacht op …. ‘Prooi’! 16


 

Onlangs las en recenseerde ik de heerlijke nieuwe thriller ‘Prooi’ van Lydia van Houten. Met dank aan Kabook Uitgevers mag ik jullie nu in de gelegenheid stellen om dit boek in je bezit te krijgen!

Meedoen is simpel. Laat in een reactie onder het bericht via hanneketinorcenti.nl of het Facebookbericht over deze winactie weten waarom je dit boek wilt winnen. Op 9 juni a.s. maak ik de gelukkige winnaar bekend.

En …. go! Succes allemaal.


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 Gedachten over “Winactie: maak jacht op …. ‘Prooi’!

 • Mieke

  Doe heel graag mee, omdat ik het vervloekte huis en Doodstil ook heb gelezen en deze geweldig vond.
  Heel benieuwd naar Prooi zeker nadat ik jouw recensie heb gelezen 😉

 • Margot De Bo

  Hallo, waarom ik dit zou moeten winnen??? Omdat ik nog nooit iets gewonnen heb misschien maar ook omdat ik deze auteur helemaal niet ken en wie weet, als ik de recensies mag geloven en als ik win, ze er een nieuwe fan bij heeft die haar andere boeken dan ook ineens er bij koopt?!

  Ik gun het mezelf van ganserharte!!!!

 • Bep H

  ik doe erg graag mee, dit is een auteur waarvan ik nog geen boek van gelezen heb, ik wil daar graag verandering in brengen

 • Jeanine Feunekes Both

  Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat Lydia van Houten fantastisch schrijft. Ik heb haar vorige boeken ook gelezen en zeer genoten, vooral van Het vervloekte huis.

 • Gerda

  Wat geweldig dat je dit boek Prooi mag weggeven! Dus zeker omdat ik Lydia van Houten een goede schrijfster vind en ik ook deze thriller van haar wil lezen!!

 • Sigrid Ackx

  Waarom ik dit boek graag zou winnen?? Omdat ik nog nooit iets van deze auteur gelezen heb. Het is altijd leuk om nieuwe auteurs te ontdekken.

 • michael noo

  Maak hier heel graag kans op omdat ik weet dat mijn vriendin dit boek graag wilt lezen! Nou zou het leuk zijn haar hiermee te mogen verrassen

 • Anita H.

  Geweldige schrijfster; ik ben een leesfanaat en ik heb dit boek nog niet. En zeker met dit mooie weer, lekker op mijn balkon, komt wat leesvoer goed van pas.

 • Michael noo

  Ik zou dit boek graag willen winnen om mijn vriendin met dit spannend boek heel blij te maken!! Ze is gek op thrillers en deze past wel in haar straatje!

 • Saskia van der Heijden

  Jaaaaaa!! Ik maak graag kans op het boek PROOI van Lydia van Houten; bedankt voor je recensie… Ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek en het lijkt me dan ook een klein feestje om dit binnenkort in het lentezonnetje te mogen lezen;)
  Ik doe heeeeel graag mee met deze spannende actie!!!