Boekenkracht


Een verhelderend en tot nadenken stemmend werk met vragen over het ‘waarom’ van het schrijven van een boek, de aanpak daarvan, het bereiken van de juiste doelgroep (en het bepalen daarvan), maar ook over de verschillende mogelijkheden van uitgeven, het in de arm nemen van een schrijfcoach en nog veel meer.

Grouve heeft al diverse, zeer interessante, boeken uitgegeven en ook in ‘Boekenkracht’ presenteert hij de informatie die hij wil overbrengen weer op een uiterst toegankelijke wijze, hetgeen al eerder zijn grote kracht blijkt te zijn.

“Je lezer is niet achterlijk. Het is een weldenkend mens die in staat is om zelf ook na te denken en die beschikt over algemene kennis. Dit klinkt wat hard, maar dat is even nodig. Veel auteurs hebben de neiging om alles uit te leggen. Doe dat niet. Het is irritant, kan aanmatigend overkomen en niemand vindt het leuk om voortdurend geconfronteerd te worden met open deuren.”

Of je nu fictie of non-fictie schrijft, dit boekje helpt je om gestructureerd en beslagen ten ijs aan de slag te gaan en je boek tot een succes te maken. Stap voor stap neemt Grouve je mee in het gehele (schrijf)proces. Het schrijven zelf, het aanbrengen van structuur, de keuze tussen selfpublishing of uitgeven via een uitgever, de boekmarketing, het komt allemaal aan de orde in dit nieuwe boek van Rolf Grouve.

Over de auteur

Rolf Grouve is ondernemer en heeft al zeven boeken geschreven, waarvan de laatste vijf via Futuro Uitgevers. Die vijf verschenen in een reeks: ‘Ondernemerskracht’, ‘Subsidiekracht’, ‘IT-kracht’, ‘Crisiskracht’ en nu dus ‘Boekenkracht’.

Uitvoering

Futuro Uitgevers

ISBN: 9789492939784

Paperback, 100 pagina’s

Over Hanneke van de Water

Hanneke van de Water (1960), eigenaar van To-taal Communicatie, literair agent, boekmarketeer en recensent. http://ht-c-communicatie.nl/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.