Dat moment…. 2


Dat moment dat je je beseft dat we na dit weekend niet meer met zijn vijven zijn, maar met z’n zessen…. Dat is toch echt blafspannend hoor! En komt ze maandag of komt ze dinsdag? Misschien gaat maandag nog wel gewoon voorbij zonder dat er wat gebeurt…

En dan….zal ze ons leuk vinden? Gaat ze van ons houden? Gaat ze zich fijn voelen bij ons? Mijn mensen denken van wel en ook Mel en Sarah van Cane Corso Rescue zijn daarvan overtuigd. Waarom voelt het voor mij dan niet zo overtuigd? Kijk, ik weet heus wel dat we allemaal hartstikke leuk zijn hoor en ja, zelfs die twee kleine frummels zijn heel goed te pruimen, maar toch ben ik een beetje onzeker. Ik wil het zó graag goed doen.

Ik heb al met mijn mensen afgesproken dat wanneer Nina komt, ik dan met één van hen naar het veld ga en de ander er dan met Nina achteraan komt. Waarom zul je zeggen? Nou, dat schijnt wat minder overweldigend te zijn. Ja, ik kan dat natuurlijk allemaal gemakkelijk aan omdat ik zó’n relaxte vent ben, maar voor Nina ligt dat natuurlijk heel anders. Die heeft net een lange reis achter de rug en dat wordt ze zonder meer bij ons in huis gezet. Dat moet reuze raar zijn. Ik vond het al mal toen mijn mensen mij mee namen van mijn vorige mensen en dat was nog maar in Drenthe….

Ach, als ik er aan terugdenk hoe snel ik bij hen gewend was, dan komt het vast goed. Tjonge, dat had ik eerder moeten bedenken….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Dat moment….

  • Ron tinor-centi

    Cooper mijn dappere honden vriend, we moeten het afwachten, de dagen en nachten zullen in de nabije toekomst voor ons allemaal anders zijn. De bank zal wel weer overvol worden met 2 honden 2 poezebeesten en de baasjes. Maar als we allemaal wat inschikken komt het heus wel weer goed. En wellicht dat 2 honden, de 2 poezen een beetje in toom kunnen houden……..