Gedachtenspinsels van Nina: dat rare beest dat Corona heet


Ik hoorde van de week onze mensen blaffen over het feit dat ze niet dichter dan anderhalve meter bij andere mensen in de buurt mogen komen omdat er een raar beest rondwaart dat Corona heet en mensen ziek kan maken. Nu snap ik ook beter waarom onze mensen, als we naar het veld gaan, zo’n eind uit de buurt staan van de andere baasjes van onze hondenvriendjes. Ik vond dat best een mal gezicht namelijk. Maar ik ben wel blij dat ze dat zo doen, want ik moet er niet aan denken dat er wat met hen gebeurt nu ik net zo’n fijn, warm mandje heb gevonden! Ik ben namelijk, voor het eerst in mijn leventje écht gelukkig!

Nou hebben onze mensen wel gezorgd dat als er met hen wat gebeurt, Cooper en ik goed verzorgd worden, maar ik wil helemaal geen verandering! Ik wil dat alles zo blijft als het nu is potverwoef! Als ik kon duimen dat dat zo mag zijn, dan deed ik dat, maar duimen is met mijn malle pootjes een beetje lastig, dus dat gaat hem niet blaffen. Maar goed, mocht er tóch iets akeligs gebeuren, dan schijn ik naar tante Wiek te gaan en oom Wim ontwoeft zich over Cooper.

Van de week waren wij op het veld en toen vroegen Cooper en ik aan onze hondenmatties of hun mensen ook zoiets voor hen geregeld hebben en dat bleek niet het geval! Wij hebben ze dus maar gezegd dat ze tegen hun mensen moeten blaffen dat dat wel een goed idee zou zijn omdat zij natuurlijk niet in een asiel terecht willen komen. Ik kan daarover meeblaffen, want ik heb in zo’n ding gezeten en dat wil je niet hoor. Het was in het asiel wel al iets beter dan in de tijd dat ik op straat leefde, maar écht fijn is het zeker niet! Vrouwmens heeft een foto van mij bij dit blogje gezet van toen ik daar zat voordat die lieve dames van de stichting mij daar weghaalden. Nou, vergelijk dat maar eens met hoe ik het nu heb. Dat hoef ik toch niet verder uit te blaffen he?

Dus, baasjes van hondjes: zorg dat je iets regelt voor je liefjes. Je zorgt er toch ook voor dat je gespaarde centjes terecht komen waar jij dat wilt? Nou….dan zijn wij toch nog veel belangrijker?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.