Gedachtespinsels van Nina: Ik ben een blij ei….. 1


Ach lieve mensen, hondjes en andere beestjes…. Ik kan niet anders blaffen dan dat ik een onwijs blij ei ben! Of dat mandje dat ik hier heb nou van goud is of andere kleurtjes heeft, zal mij toch worst wezen (hmmm….worst…lekker!). Ik ben hier gewoon срећом; gelukkig zullen jullie woefen!

Het is hier gezellig met al mijn beesten- en mensenvriendjes waar ik niets van te duchten heb en ik krijg op vaste tijden, lekker te eten. Maar….het meest heerlijk vind ik toch wel alle knuffels die ik krijg van mijn mensen. Ik kan er niet genoeg van krijgen; echt niet! Soms lachen ze mij, geloof ik, een beetje uit omdat ik zo mal doe, maar dat is gewoon omdat ik dan nóg meer knuffels wil. Tja, wil je? Ik heb potverwoef heel wat in te halen.

Ik mag op de bank, ik mag in de kussens, ik mag op schoot. Joh, onwijs toch? Het liefste lig ik ’s avonds tussen mijn mensen in op de bank. Mijn mattie Cooper snapt dat geloof ik en geeft mij de ruimte. Ik schuif dan (weinig) subtiel steeds verder op zodat ik zowel bij manmens als bij vrouwmens op schoot lig. Slim he? Ze hebben dat volgens mij ook niet eens in de gaten (noot van vrouwmens: echt wel Nina…), behalve als ik mijn ellebogen een beetje te stevig in de benen van vrouwmens zet. Dat vindt ze geloof ik niet erg prettig… Maar ja, in het vuur van de knuffel….

Laatst hebben we trouwens voor het eerst met een heleboel andere hondjes op het veld gespeeld. Dat was ook helemaal te blaf! Leuke gasten hier hoor! Cooper had geloof ik wel een beetje het gevoel dat hij mij beschermen moest en dat vond ik wel lief alhoewel ik, als ‘voormalige straatmeid’, op zich best wel heel goed in staat ben om mijn eigen boontjes (oh lekker … boontjes) te doppen. Maar ik laat hem lekker, want zo’n galante man is natuurlijk wel heerlijk!

Zo, jullie zijn weer een beetje op de hoogte, nu nog een knuffel halen!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Gedachtespinsels van Nina: Ik ben een blij ei…..