Mijmeringen van Chaya: gatverblaf, het regent! 2


Gatverblaf wat is regen toch een vervelend fenomeen. Je wordt er nat van! Laat dat spul lekker in de wolken zitten en gooi het niet over mijn velletje heen. Kijk, als ik lekker warm en droog op de bank lig, dan vind ik het niet zo erg. Laat het dan maar tegen de ramen kletteren. Maar ja, onze mensen halen het soms toch in hun hoofd dat we naar buiten moeten wanneer het regent omdat wij zo nodig moeten plassen.
Daar gaat dan overigens wel een heel ritueel aan vooraf hoor…. Ze leggen dan eerst hele grote handdoeken in onze kussens, zelf trekken ze enorme jassen aan en zo’n kap over hun hoofd, laarzen aan hun achterpoten en ga zo maar door. En wij…krijgen gewoon, net als anders, onze riem om en moeten die nattigheid in. Als we dan buiten lopen en proberen die ellende van onze lijffies te schudden, moeten ze lachen! Ja duhhhhh…..jullie worden niet nat, met al die lappen om je lijf en op je hoofd! Wij wel!
Wat wél weer lekker is dat, als we thuis komen, we helemaal worden afgedroogd, maar nondeju, waarom moeten ze die wolken zo vaak legen en waarom heet het regen en geen legen? En waarom zit water niet gewoon in mijn bak i.p.v. dat ze het naar beneden gooien. Pfff….soms….snap ik er allemaal niks van …..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: gatverblaf, het regent!