Mijmeringen van Chaya: lachen! 3


Ik moet dit echt even met jullie delen. Eigenlijk mocht ik het jullie niet blaffen, maar ik kan het niet laten want het is té grappig: het hondenjoch plast als een meisje! Ja heus. Er zó stoer uitzien en dan meidenplasjes doen is toch om je te bescheuren? Een beetje hondenvent tilt zijn poot op tegen een boom of wat daar ook voor mag doorgaan, maar Cooper niet hoor; die plast net als ik. Ik heb hem dan ook smakelijk uitgeblaft toen ik het voor het eerst zag.

En er is nog iets leuks. Mijn mensen hebben altijd van mij gezegd dat ik geen ‘dame’ ben en een ware wildebras. Nu die lomperik erbij is, bekijken ze mij ineens met heel andere ogen. Best geinig en ik maak daar natuurlijk gretig gebruik van.

Zo krijgen wij, voordat onze mensen naar bed gaan, altijd een kong met vlees; lekkkkeeer! Ik viel dat ding altijd aan alsof ik een week geen eten had gehad en ging er de strijd mee aan; dat vlees moest eruit! Hoe vaak ik ze niet heb horen zeggen: doe nou eens rustig…. Maar enfin, Cooper maakt daar helemaal een waar circus van. Ons vrouwmens komt altijd even tussen ons in, in de kussens zitten als we onze kong krijgen en sinds ik door heb hoe het werkt, ga ik rustig aan mijn kong liggen sabbelen. Cooper? Nou, die legt zijn kong in een kuil in de kussens en valt erop aan. Hij gaat er als een bezetene mee aan de slag en staat op een gegeven moment zo’n beetje op zijn kop om het laatste beetje vlees eruit te krijgen. Wat een clown hahaha….

En nu? Nu zeggen onze mensen ineens dat ik zo rustig ben en zo beheerst. Wat een mop he? En toch….toch vind ik het wel heel gezellig dat hij er is….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: lachen!

  • Fira

   Ach, ach, hondenkinderen. Wat zijn ze toch zalig.

   Fira hier zit maar met haar kop te schudden als ik haar voorlees wat Chaya en Cooper samen beleven.
   Dat Cooper uitgeblaft wordt omdat hij plast als een meisje, snapt ze wel. Ze wil Chaya laten weten dat dat komt omdat hij nog zo jong is. Fira plast zelf het liefste alsof ze een stoere man is. Poot omhoog tegen een boom of een bos struiken. En dan flink met de achterpoten naar achteren trappen om het plasje toe te dekken. Maar dan zitten de benen van het vrouwtje ook onder het zand. Zelf denkt ze dat ze wat te weinig oestrogenen heeft en wat te veel testosteron. Ze laat even doorgeven dat Chaya Cooper vooral goed onder de poot moet houden, dan komt het wel goed.

   • Hanneke Tinor-Centi Bericht auteur

    Hi Fira, joh Cooper is al bijna 4 jaar, dan is ‘ie toch een volwassen kerel! En dan nog plassen als een meisje? Kom op hé! En ja hoor, ik houd het joch onder de poot! 🙂 Groetjes, Chaya.