Mijmeringen van Chaya: zijn jullie nu helemaal van de bak geblaft? 3


Ik hoor de laatste tijd steeds vaker blaffen dat ik dik word. Wat een onzin! Ik ben prachtig; toch? Oké, ik ben misschien iets ‘voller’ dan ik zou moeten zijn, althans dat hoor ik mijn mensen zeggen en soms plagen ze mij er een beetje mee door me ‘bolletje’ te noemen. Maar nu hoor ik het ook andere mensen zeggen. Afgelopen week hoorde ik een buurvrouw tegen mijn mensen blaffen dat ik zwaarder aan het worden ben. Waar bemoeit ze zich mee zeg. En mijn mensen beaamden dat ook nog eens vrolijk.

Bovendien zag ik laatst dat mijn vrouwmens stiekem wat vlees van MIJN deel in de bak van die veelvraat deed; nou já zeg! Nu heeft Cooper wel een atletisch figuur, dat geef ik toe, maar hij vindt mij prachtig, dus waarom dan een deel van mijn heerlijke vlees naar hem? Belachelijk gewoon. De volgende keer dat ik het zie bijt ik haar zachtjes in haar kuit. Dát zal haar leren.

Nu dus de hamvraag (hmmm ham, lekker!) aan jullie…. Ik ben toch niet dik???? Blaf eens wat.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: zijn jullie nu helemaal van de bak geblaft?

 • Fira

  Ach lieve Chaya,

  Weet je, er zijn meer donkere vrouwen die wat voluptueus zijn en heel vaak lopen daar zeer atletische mannen naast. Die houden wel van wat vlees op de botten. Nu zie jij dat vlees liever in je bak, dat snap ik. Maar ja, als je een beetje gevoelig bent voor overgewicht moet je wel uitkijken, want je pootjes moeten al die weelderigheid wel kunnen dragen. En zeg nou zelf, met rennen wil je die hunk toch wel bij blijven houden? Je hebt nu eenmaal een jongere vent naast je lopen.
  Misschien kan dat vrouwmens van je lekkere brokjes kopen met wat minder caloriën erin. Met een laag sperzieboontjes of vers gekookte worteltjes in de bak. Dat vult lekker en het maakt niet dik. Dan kan je toch nog wel een lekker portie vlees blijven eten. Dat doet mijn vrouwtje ook en ik kan nog heel goed rennen met mijn (inmiddels) 7 jaar.

  Troost je, wij vrouwen van middelbare leeftijd krijgen vaak met dit probleem te kampen. Behalve dat vrouwmens van jou. Die zie er toch heel strak uit.

  Dus blaf ik terug…..”Je ziet er beeldschoon uit. Hou dat zo!”

  Een snuffelknuffel van Fira.