Mijmeringen van Chaya: op wie lijk ik dan? 1


Mensen zeggen vaak dat een hond op zijn baasje gaat lijken, of andersom dat weet ik even niet meer. Laatst hoorde ik dat ook weer een mens blaffen en toen moest ik aan Baruch denken.  Die begon echt op ons man-mens te lijken, nondewoef!  Kijk maar eens naar de foto die mijn vrouw-mens hierbij heeft gezet. Nou?

Cooper begint ook eigenlijk al wel een beetje op hem te lijken. Althans,  niet zozeer qua uiterlijk,  maar ze zijn wel allebei heel dol op hun rust en op slapen haha…telt dat ook?

Dat zet mij wel aan het denken. Lijk ik dan op mijn vrouw-mens? Ik weet het eigenlijk niet. In elk geval niet uiterlijk, denk ik. Van mij zeggen ze (ja lekker dan) Dat ik kroepoek-oren heb. Die heeft zij volgens mij niet. We zijn wel allebei heel enthousiast in wat wij doen. Zou dat ook blaffen?

 

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijmeringen van Chaya: op wie lijk ik dan?