Mijmeringen van Chaya: Puh!! 1


Ik zag dat Cooper jullie onlangs vroeg om te blaffen of hij al dan niet bij ons vrouwmens op de bank zou gaan liggen, maar jullie begrijpen natuurlijk wel dat ik dát niet laat gebeuren he? Puh! Ik ken mijn rechten. Begrijp me goed, ik vind het reuze gezellig dat hij er is en we blaffen prima met elkaar, maar als ik het vrouwmens hoor zeggen: ‘Kom maar Cooper, kom maar lekker bij me op de bank liggen’, nou….. dan ben ik er natuurlijk razendsnel bij en spring IK bij haar op de bank en heeft hij het nakijken. Wel lachen overigens hoor, want wat kan hij dan onnozel kijken; jemig!

Onlangs was trouwens onze pleegmoeder –Wiek- bij ons op bezoek. Tja en die had natuurlijk ook veel te veel aandacht voor het joch. ‘Ze moest hem leren kennen’ zei ze, ja daaaag. Blaffen met die handel! Ik begrijp niet precies hoe het zit en ik wil daar ook niet al teveel over nadenken, maar het heeft er mee te maken dat als er met onze mensen iets zou gebeuren…. neeeeeeeeeeeee! dat Wiek en Ed dan voor ons gaan zorgen. Enfin, ze vond Cooper ‘dik in orde’ en ze was onder de indruk van zijn mooie ogen. Ja duhhh…. Dat ben ik stiekem ook wel hoor. Maarrrr…..ik heb er natuurlijk wél voor gezorgd dat ze mij de allerleukste blijft vinden…..


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijmeringen van Chaya: Puh!!