Mijmeringen van Chaya: ik geniet 3


Tja, het leven is nu eenmaal niet alleen maar jolijt, alhoewel ik dat wel graag zou willen, want ik ben nu eenmaal een opgewekt meiske. Ik voel echter dat het leven –voor mij- niet zo heel lang meer gaat duren. Ik heb geen pijn hoor! Maar ik weet dat dat komt door die pillen die mijn mensen verpulverd door mijn eten roeren.

Maar ja, ik ben nu eenmaal een slimmerdje, heb ik mij laten blaffen, en ik voel natuurlijk woefensgoed dat mijn krachten afnemen en dan is er nog die malle poot die steeds enormer vormen gaat aannemen. Maar goed, onder het mom ‘Tel je zegeningen’, geniet ik van de momenten die mij nog zijn gegeven. Van alle liefde die over mij wordt uitgestort en van al het lekkers dat ik nog met smaak verorber, van mijn makkertje Cooper en van alle geurtjes buiten. Kortom…. Ik geniet.

Ik geniet

van het leven

Ik geniet

ook al duurt het nog maar even

Ik geniet

van mijn hondenvriend

ik geniet

van wat zich aandient

Ik geniet

van mijn mensen

ik heb niets meer te wensen….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: ik geniet