Mijmeringen van Chaya: kusjesfabriek met een pofbroek 1


Wat een rare kop staat er boven dit bericht zal je wellicht denken, maar die wordt duidelijk hoor; ik ga het je blaffen!

Jullie weten natuurlijk zo langzamerhand wel dat ik alles, maar dan ook werkelijk alles vol overgave en groots en meeslepend doe. Dat ben ik van plan vol te houden zolang als ik nog heb. Ik doe er zelfs nog even een blafje bovenop; ik moet er tenslotte nog even álles uithalen wat erin zit. Toch?

Zo ook met zoenen. Ja zoenen! Ik ben dol op zoenen. Als ik de kans krijg –en helaas is dat niet altijd het geval- lebber ik mijn mensen helemaal af. Ik zoen ze helemaal dol! Dat is dan ook de reden dat vrouwmens mij gekscherend ‘kusjesfabriek’ noemt. Ik produceer en lever in hoog tempo kusjes!

Die pofbroek heeft te maken met het feit dat ik weliswaar geen pijn heb (leve de pillen!), maar dat mijn poot er wel met de dag maller uit gaat zien. Er komen allemaal dikke bulten en knobbels op en vrouwmens vindt dat het eruit ziet alsof ik een pofbroekje aan heb… Nou, het zal mij een blafzorg zijn…. Ik ben er nog en doe zolang ik kan alles vól overgave. Dat is hoe ik ben en dat is hoe ik zal gaan…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijmeringen van Chaya: kusjesfabriek met een pofbroek