Mijmeringen van Chaya: naar bed…


Wij zijn dol op rituelen, maar onze mensen ook hoor! Zo hebben wij een ‘wij gaan naar bed ritueel’. Hoe gaat dat dan vraag je je nu vast af? Ik ga het je blaffen! 

Wanneer ons vrouwmens haar ‘avondklusjes’ gaat doen, dan weten we het al …. ze gaat dan de laatste dingen in de afwasmachine zetten, ons water verschonen, verwarming laag zetten, alarm op het kantoor inschakelen en allerlei van dat soort onzinnige dingen waar Cooper en ik niets aan hebben. Dan krijgen wij onze riemen om en doen onze mensen hun jassen aan. Oké….laatste rondje. Ik kan je grommen dat Cooper en ik daar geen van beiden erg naar uitkijken. We hebben dan potverdorie de hele avond lekker lui op de bank gelegen en liggen kroelen en dan moeten we nog naar buiten…mwaahhhh.. Bovendien ben ik niet echt een held in het donker zoals jullie weten, dus ik zou het laatste rondje liever afschaffen, maar ik geloof niet dat dat erin zit…. 

Als we terugkomen wordt het leuker. Als het regent worden we eerst lekker afgedroogd en daarna komt het vrouwmens gezellig tussen ons in zitten in de kussens en pakt manmens onze Kongs! Hmmmm…..volgepropt met vlees, jammie! Vrouwmens blijft dan gezellig bij ons zitten tot wij onze Kongs helemaal leeg hebben geslobberd. Dan staat het baasje al klaar bij de bank en maakt een lekker holletje voor ons met plaids en kussens. Daar mogen we dan lekker liggen en worden we toegedekt en welterusten geknuffeld. Zij wij verwend? Welneeeeeee………………

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.