Mijmeringen van Chaya: soms is ‘ie een beetje dom….


Daar staat hij weer hoor…aan een boom te snuffelen. Steeds hoger gaat zijn neus en dan weet ik al wat er komen gaat. Hij draait zich om kijkt mij dan aan met zo’n blik van ‘ik snap het nog steeds niet’.

Waar ik het over heb? Over Cooper zijn plasgewoontes. Ik heb jullie wel eens eerder geblaft dat Cooper (bijna) plast als een meisje. Hij gaat dan een beetje scheef staan en tilt voor de vorm een achterpoot een heul klein beetje op. Nou ja …. Ik verdenk hem ervan dat hij zijn tenen gewoon op de grond houdt hoor haha… Onze mensen moeten daar een beetje om lachen en noemen hem gemakzuchtig. Ik weet beter. Het is hem, toen hij nog een klein ventje was, simpelweg nooit voorgedaan hoe een jongen hoort te plassen en ja, dat kan ik hem ook niet laten zien omdat ik een meisje ben. 

Cooper snapt er dus geen jota van hoe het in blafsnaam mogelijk is dat de stam van een boom soms wel tot een meter van de grond naar plas kan ruiken. Hij heeft mij wel eens gevraagd of er honden zijn die een stukje in een boom klimmen en dan hun plasje laten lopen. Echt…. Ik kwam niet meer bij! Zie je het voor je? Ik heb het geprobeerd aan hem uit te leggen, maar of hij het begrijpt…..? Ik denk het niet…..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.