Mijmeringen van Chaya: verwend! 1


Ohhh jeetjemekreetje wat word ik lekker in de watten gelegd!! Ik dacht eerlijk gezegd dat ik al een behoorlijk verwend meiske was, maar er kan dus nóg meer bij! 

Kijk, heel veel aaitjes en knuffels kreeg ik al wel, maar ik krijg nu nóg meer aandacht dan voorheen. Zo heeft ons vrouwmens onlangs een van mijn lievelingspopjes gerepareerd; woef…weer helemaal blij mee. Die had ik alleen binnen een paar uur weer kapot. Ik lag dus vrolijk zijn ingewanden eruit te trekken, maar dat schijnt toch niet te mogen, gek he? Gelukkig kreeg ik niet op mijn donder, maar ging vrouwmens mijn popje meteen weer opnieuw repareren! 

En manmens maakt ’s avonds voor het naar bed gaan de bank op als bedje. Ja hoor, echt. Helemaal te woef! Hij legt dan het kussen plat zodat ik mijn prachtige hoofd erop kan leggen en hij drapeert de plaids zó dat ik de meest comfortabele houding aan kan nemen… Hmmm … aangenaam!

Ik moet ook zeggen dat het nog steeds best redelijk goed met me gaat. Ik kan nog op de bank springen en ren zelfs nog mijn ‘ere-rondje’ om de tafel als ik mijn kong ‘s avonds laat leeg heb (ach ja, we hebben zo onze gewoeftes he?). Ik krijg alleen rare knobbels en bobbels op mijn poot, maar als dat alles is…. 

Enfin….elke dag is er eentje zeggen onze mensen….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Mijmeringen van Chaya: verwend!