Mijmeringen van Chaya: wat een brutale aap … uhhh poes! 2


Wat denk je???? Kijk jullie weten dat Cooper en ik niet veel ‘op’ hebben met allerlei vreemd volk dat aan de deur komt en jullie weten ook dat poezen of katten -zoals jullie meestal zeggen-… op meer dat mijn warme belangstelling mogen rekenen in de zin van ‘ik ga je pakken!’. Maar als die twee samenkomen.. tja, dan ga ik natuurlijk volkomen uit mijn fraaie blafje.

Het was dus maar goed dat ik die brutale aap…uhhh poes niet zelf gezien heb en dat ik ons vrouwmens erover hoorde vertellen, want anders … Vrouwmens vond het overigens wel grappig (hoe dan!??) en heeft er zelfs een foto van genomen! Nou, wat mij betreft had ze die foto onmiddellijk op social media gezet met de tekst ‘Wanted, dead of alive’! Want dit doe je natuurlijk niet. Poeh, de brutaliteit.

Effect is natuurlijk wel dat ik nu helemaal geblaft ben op dat poezenvolk en dat vrouwmens ook wel een lesje mocht hebben. Dit soort streken hoor je namelijk niet en dan zeg ik NIET(!) leuk te vinden. Dat lesje heeft ze wel gehad hoor. Een paar dagen geleden toen Cooper en ik met onze mensen aan de wandel waren, zag ik zo’n onverlaat de struiken inschieten. Vrouwmens zag het niet, maar ik dacht: ‘Nú heb ik je!’ en schoot er als een dolle achteraan. Effect was helaas dat die vermaledijde kat sneller was dan ik en vrouwmens bijna languit in de struiken lag. Ben ik errug….nee, natuurlijk niet!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: wat een brutale aap … uhhh poes!