Mijmeringen van Chaya: wat is het juiste moment… 5


Ja hoor, toch nog een blogje van mij…hadden jullie niet verwacht he? Nou, ik kan je melden: zelfs mijn mensen hadden dat niet verwacht. Terwijl ze mij toch al bijna acht jaar kennen en ik al bijna acht jaar mijn leven met hen deel. Mijn motivatiegraadje staat nou eenmaal altijd, met alles wat ik leuk, lekker en fijn vind, op tien. Zo ook nu nog. Dat is de aard van dit beestje…

Ik vergaar zoveel mogelijk kusjes en knuffels en die krijg ik dan ook volop. Mijn kusjesfabriek draait eveneens nog op volle toeren en ik drink en eet nog altijd met plezier. Ik laat natuurlijk wél weten wat ik het lekkerste vind en met mijn vlees stop ik soms met eten uit mijn bakje omdat vrouwmens dan bij mij in de kussens komt zitten om mijn bakje vast te houden. Kijk, dat ‘voeren’ vind ik dan gewoon gezellig. Ik weet natuurlijk dat daar mijn pillen inzitten en dat het belangrijk is dat ik het opeet. Slim he?

Van de week at ik bijna een dag niet, maar toen ik mijn mensen tegen elkaar hoorde zeggen dat ze dachten dat ik het op ging geven en dat het misschien tijd werd om dokter Diederik te laten komen, dacht ik: ‘Ho even, dat is nog ff niet mijn bedoeling’ en toen ben ik maar weer gaan eten…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: wat is het juiste moment…