Mijmeringen van Chaya: woef lieve volgers! 8


Sommige van jullie hebben al begrepen dat ik ziek ben. Het is inmiddels ook bevestigd dat ik niet meer beter wordt. Er knaagt iets aan mijn botjes en dat gaat behoorlijk snel. Dokter Diederik noemt het botkanker en dat heeft mijn mensen behoorlijk verdrietig gemaakt.

Het schijnt dat ik er binnenkort niet meer ben en toch voel ik mij, sinds de laatste keer bij dokter Diederik was, eigenlijk best een beetje beter, maar dat schijnt door die pillen te komen die onze mensen fijnmalen en door mijn vlees prakken. Ze denken dat ik dat niet doorheb, maar ik ben natuurlijk ook niet van gisteren. Ik laat hen alleen lekker gaan, want ik vind het op die manier een stuk beter te doen dan wanneer ik zo’n pil achter in mijn keel gepropt krijg…

Maar goed…ziek dus en niet meer beter worden. Ik heb mijn mensen horen zeggen dat ze niet willen dat ik pijn heb en daar ben ik het helemaal mee eens, vandaar die pillen. Zodra die pillen niet meer helpen en ik toch pijn ga krijgen of ik zou niet meer willen eten en drinken, dan gaan we nog één keer naar dokter Diederik die er dan alleen maar voor zorgt dat ik ga slapen. Ik heb het begrepen. Als ik het dus ‘genoeg’ vind, stop ik met eten… Het maakt mij alleen wel treurig dat ik mijn mensen en Cooper achter moet laten…

Ik wil jullie alleen nog blaffen voor jullie aandacht en het volgen van ons blog. Ik ga nog een poosje heel erg genieten van de enorme berg liefde en aandacht (ja, nóg meer dan anders) die ik nu krijg en dan ga ik naar Baruch en Angel. Angel heb ik weliswaar niet gekend, maar mijn grote vriend Baruch heeft mij verteld dat ze heel bijzonder was, dus kunnen wij het vast goed vinden…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: woef lieve volgers!