Mijmeringen van Chaya: Wonderwoman.. 2


Ja hoor, ik ‘doe’ het nog altijd en daarmee verbaas ik werkelijk iedereen. Ha, lekker blaf! Telkens wanneer onze mensen naar de dierenkliniek gaan om een nieuwe serie pillen voor mij te halen, zeggen ze daar allemaal dat ik een wondertje ben en ook mensen in de buurt vinden mij helemaal stoer. Nou ja, dat ben ik natuurlijk ook; altijd al geweest! Van Cooper heb ik begrepen dat de honden in de buurt dat ook vinden, maar wat die blaffen, verstaan onze mensen natuurlijk niet. Zonde toch.

Maar enfin, ik hinkel op drie poten en dat gaat nog steeds behoorlijk rap. Ik spring nog op de bank. Dat gaat vooral nog redelijk goed als ik een aanloopje neem, anders wil mijn ‘bokkepoot’ niet zo erg meewerken. Maar ja, ik wil nu eenmaal graag op de bank, want dan kan ik lekker knuffelen en bij onze mensen liggen. 

Ook eten vind ik nog altijd lekker al wordt ik wel een beetje kieskeuriger. Maar dat mag toch? Ik ben tenslotte hartstikke zielig en dat buit ik met alle soorten van blafjes uit. Geef mij eens ongelijk. Zo vind ik mijn vlees een stuk lekkerder dan die stomme brokjes die we ’s morgens krijgen. Hmmm…goed voor onze tandjes zeggen ze dan. Alsof ik dát nog belangrijk vind…

Maar goed, ik wek dus, zei het op een andere manier dan voorheen toen ik dat deed met mijn alles overdonderende charme, nog altijd verbazing. Onze mensen noemen mij inmiddels zelfs wonderwoman haha. Ik vind het goed als ik maar niet zo’n stom pakje aanhoef….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Mijmeringen van Chaya: Wonderwoman..

 • Ron tinor-centi

  Lieve lieve chaya. Mijn hart huilt als ik je zo zie rond hinkelen, terwijl je nog zo vrolijk en lief bent. Het lijkt wel alsof daarmee wilt zeggen dat je nog zo aan het leven hangt…en nog niet weg wilt….en dat hoeft ook nog niet, maar die tijd komt wel snel dichterbij denk ik…..hou vol skattie, hou vol..

 • josé Bosma

  Hallo Wonderwoman,
  Wat ben je toch een kanjer, geen piepje, geen gezucht en gemier. Jij bent gewoon een hele sterke hondenvrouw.
  A super teefje.. Ik heb bewondering voor hoe jij je lot ondergaat en het allemaal dragelijk maakt voor iedereen om je heen.
  Geniet van elke seconde van elke wandeling en de lekkere hapjes. Ik wens je nog een heel leuk en zinvol laatste stuk toe.
  En als je tijd daar is, dan brand ik mijn speciale lampje voor je.
  Groetjes van een fan.