Mijn nieuwe website! 12


Daar is ‘ie dan, mijn nieuwe website!!

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vinden als ik en natuurlijk lees ik het graag wat jullie ervan vinden. Het plezierige is dat, wanneer je je abonneert je simpelweg mijn nieuwe recensie in je mailbox ontvangt. Geen gezoek meer naar nieuwe berichten. Direct voorgeschoteld. Gemakkelijk toch? Wel even abonneren dus!

Om dit feestelijke moment te vieren zal ik een dezer dagen een leuke winactie online zetten en …. niet met één boek, maar met twee! Dubbele kansen dus.

Enthousiaste groet,

Hanneke


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 gedachten over “Mijn nieuwe website!