Overpeinzingen van Cooper: een beetje vent is wel wat gewend…


Met dat Miko-monster is dat wat anders. Die is groot, blond en imposant. Ja ik moet bekennen dat ik daar wel een beetje van onder de indruk ben. Reden temeer om het helemaal niet te kunnen hebben wanneer hij het leuk heeft met MIJN teef! Ik heb hem één keer verschrikkelijk de waarheid geblaft. Sodewoef, wat gingen we tekeer! Zelfs mijn mensen waren onder de indruk, want zo kenden ze mij nog helemaal niet. Normaal vind ik alle andere honden leuk. Vooral die kleintjes, die vind ik zo koddig.

Maar goed, sindsdien verkeren dat blonde geval en ik dus op poot van oorlog. We hebben elkaar heel heel heel duidelijk geblaft dat wij elkaar niet mogen. Ik heb ook geblaft dat hij uit de buurt van mijn Chaya moet blijven omdat er anders wat zou zwaaien (mijn staart bijvoorbeeld J).

Ik ben alleen (sssttttt… niet verder blaffen…) wel een beetje bang, ondanks mijn stoere woef, dat ik het afleg als het ooit een keer knokken wordt en ik ben dan ook stiekem een beetje opgelucht dat mijn mensen niet meer met ons het veld op gaan als HIJ daar is.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.