Overpeinzingen van Cooper: biefstuk: doe maar NU! 1


Afgelopen weekend, toen ik weer eens mijn smekende blik opzette omdat ik zin had in iets lekkers (zoals altijd dus eigenlijk..), vertelde ons man-mens dat wij met Kerst een biefstuk krijgen. Nou weet ik niet wat een biefstuk is en ook niet wat Kerst is, maar ik begreep van Chaya dat biefstuk blafoverschrijdend lekker is! Dus ik kijk het man-mens aan en ben ervan overtuigd dat hij zal opstaan om die biefstuk te gaan pakken. Blijkt dat Kerst nog een aantal weken duurt. Ja…wéken…. Nu hebben wij honden niet zo erg veel besef van tijd, maar ik weet wel dat dat dus in elk geval niet NU is.

Enfin, mijn blik ging van smekend naar woest verontwaardigd. Want ja… waarom vertel je mij dat als het nog zolang duurt? Ik wil die biefstuk NU NU NU!!!! Chaya heeft mij inmiddels uitgelegd dat het betekent dat we dus nog heeeeel wat keren ‘gewoon’ vlees krijgen, nog heel wat keren onze zaterdagse kipfilet en zondagse eitjes, onze kluifjes en knarsen. Vervolgens moeten er eerst allemaal lichtjes worden opgehangen en andere onzin die je niet kunt eten. Dan worden er boodschappen gedaan, dan komt Oom Wim en ja hoor….. dan is het eindelijk zo ver! BIEFSTUK!!!

Woeferpielekes, wat een hondenleven!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: biefstuk: doe maar NU!