Overpeinzingen van Cooper: Wat is dit dan??? 1


Enfin, ben je als hond nét gewend aan de overheerlijke rust bij je nieuwe mensen, gaan ze ineens in de weer met takken, ballen (kérstballen wel te blaffen) en enorme slierten met kleine lichtjes…. Waarom dan??? Telkens wanneer ik nieuwsgierig kwam kijken wat er nú weer tevoorschijn kwam, moest ik aan de kant!

Ik vroeg het aan Chaya en die vertelde mij dat Kerst eraan komt. Oké….Kerst….kun je dat eten? Al die rotzooi die ze in en aan ons huis hebben gehangen, kun je in elk geval niet eten, dus dat vind ik alleen maar gedoe. Gelukkig ligt het niet op de bank en ook niet in onze kussens, dus ik kan evengoed lekker mijn tukkies doen.

Chaya weet daar trouwens best veel over. Hoe komt ze toch zo slim? Zo wist ze mij te vertellen dat we extra lekkere dingen krijgen met Kerst en dat is natuurlijk wel helemaal te blaf, maar ook dat er speciale hondenkleren bestaan voor de Kerst. Het schijnt dat je er op die dagen ‘feestelijk’ uit moet zien…WHAT?? Ik ben altijd hartstikke feestelijk en leuk en knap en lief en gezellig en ….. pfff…

Onze mensen gaan ons toch geen rare dingen aantrekken he? Bewoef me!!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: Wat is dit dan???