Overpeinzingen van Cooper: de schrik van de postbodes! 1


Ik heb een nieuwe grap bedacht en dat moet ik jullie even blaffen; het is zó gaaf…

In de voordeur van ons huis zit een rare gleuf. Bijna elke dag komt er een mevrouw met een raar oranje jasje en die mietert allemaal papier door de gleuf en dat valt dan binnen op de grond. In eerste instantie ging ik ernaar kijken, maar ik kwam al snel tot de conclusie dat er nooit iets eetbaars bij zit en dan denk ik dus: ‘hou je rotzooi bij je’ of gooi lekkere kluifjes door die gleuf! Maar enfin, onze mensen rapen dat papier elke dag geïnteresseerd op en doen er van alles mee, dus zij zullen het wel leuk vinden.

Nu komt het! Om dat ‘oranje jasje’ een beetje te ontmoedigen allerlei rommel naar binnen te gooien heb ik bedacht dat ik haar lekker de stuipen op het lijf jaag als ze bij de deur staat. We hebben een raam in die deur, maar die zit vrij hoog, dus als ik gewoon op mijn pootjes sta, dan ziet ze mij lekker niet. Ik kom dan aanrennen als ik haar hoor en spring lekker woest blaffend tegen de deur op zodat ze mij ineens recht in mijn prachtige snoet kijkt. Werkelijk, ze schrikt zich een blafverzakking! Gaaf he?

Nou vinden onze mensen het jammer genoeg niet zo grappig als ik, dus ik krijg dan wel een beetje op mijn donder, maar dat heb ik er wel voor over.

Nou ben ik alleen een beetje bang dat mijn grap teneinde loopt, want ik hoorde mijn vrouwmens gisteren met ‘oranje jasje’ afspreken dat ze die rommel niet meer door de gleuf propt, maar in de bak bij de voordeur legt. Jammer hoor…..moet ik maar wat anders beblaffen…


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: de schrik van de postbodes!