Overpeinzingen van Cooper: snurken? Ik ben The King!


Onlangs kwam ons vrouwmens een filmpje tegen op dat apparaat waar ze altijd op zit te rammelen. Zij moest daar flink om lachen en zette het geluid er bij aan. Ik hoorde een hond snurken, nou ja… snurken? Dat kan ik veel beter! Ik ben The King van het snurken. Onze mensen zeggen wel eens dat ik drie straten verder nog te horen ben als ik een beetje mijn best doe.

Zelfs Chaya maakt mij weleens wakker als ik weer bezig ben haha… Ik kijk haar dan ff lodderig aan met een blik in mijn ogen van: ‘wat moet je vrouw?” en dan blaft ze mij toe dat ik wel heul hard ligt te zagen. Wat een onzin he? Vinden jullie niet? Een man heeft toch gewoon recht op zijn slaapjes?

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.