Overpeinzingen van Cooper 5


Wat denk je? Ik heb het gedaan!!!! Van de week vroeg mijn nieuwe vrouw-mens opnieuw of ik lekker bij haar op de bank kwam liggen en ik dacht: ‘What the blaf, ik doe het gewoon’! Ik zag Chaya wel kijken met zo’n blik in haar ogen van ‘hoe dúrf je!’, maar ik had daar mooi maling aan en het was helemaal te gek! Ik werd geaaid en in mijn nek gekriebeld! Ik ga dat dus vaker doen hé, dat begrijp je. Ik moet dan alleen wel een beetje sneller reageren ben ik bang, want Chaya is mij dikwijls vóór. Moet ik dan gewoon wat minder gentlemen zijn?

Oh ja, nog wat. Moet je horen….Chaya is bang in het donker! Om je naar te blaffen toch? Ook wel een beetje sneu hoor, maar ik vind het zó bizar. Mijn meisje (ja, dat is ze inmiddels wel) is best een brutaaltje en overal hondje de voorste, maar als we ’s avonds het laatste rondje lopen met onze mensen en we lopen niet vlakbij het licht van een lantarenpaal, dan begint ze meteen te piepen. Natuurlijk ga ik dan als echte beschermheer voor haar lopen en probeer in mijn ogen te leggen: ‘niet bang zijn, ik ben bij je’. Ik ben best lief toch?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 gedachten over “Overpeinzingen van Cooper

  • Ton de Leeuw

    Je hebt echt talent om een boek te gaan schrijven. Aparte stijl wat makkelijk leest. Je schrijft echt humoristisch en echt op een grappige wijze. Je laat de lezer meegaan in je gedachten en dan wordt het intens omdat je raakvlakken ziet. Je bent energiek en dat maakt je een mooi mens. Wat je doet in je omgeving en op je werk is met geen pen te beschrijven. Je inzet is tomeloos en daarom wordt je in het bijzonder erg gewaardeerd. Ga op dezelfde voet dóór want dat maakt je een mooi mens. Eerst dacht ik dat er een poltieke carrière in het verschiet lag in den Haag en ik denk nog steeds dat het gaat lukken. Poltiek of schrijver het kan beiden. Succes voor mij ben je gewoon een kanjer.