Overpeinzingen van Cooper: dubbel gevoel?


Ik weet natuurlijk dat mijn meisje niet meer kan spelen en kan rennen en dat vind ik blafzielig voor haar, maar …. als ik heel eerlijk ben …. ook een beetje voor mijzelf. Is dat erg? Een heel enkele keer probeer ik het wel, omdat ik natuurlijk heel graag wil, maar het gaat echt niet.

Laatst is manmens lekker het veld met mij op geweest toen hij zag dat er weer eens andere hondjes waren. Dat was best een feestje! Vrouwmens was thuis gebleven met Chaya omdat ze zich niet zo lekker voelde (Chaya dan). Nu, met iets meer pijnpillen, gaat het weer beter en kan ze in elk geval weer mee wandelen.

En zo kwamen we laatst ook Senna tegen. Het was al wat later op de avond en Senna liep los. Nu moeten jullie weten dat Senna nog een heeeel jong meiske is en een ongelooflijk blij ei, dus die kwam op ons af stuiven! Grappig wel hoor, alles flapperde aan haar. Haar mens probeerde haar nog terug te roepen, maar ja…..als je als jonge meid zo’n jonge god als ik zie staan, dan ben je natuurlijk niet te houden haha… Enfin, manmens liet mij toen ook maar los en we hebben heerlijk lopen spelen en rennen met z’n tweeën. Ik vond het wel een beetje sneu voor Chaya, maar dat heb ik natuurlijk later goedgemaakt…

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.