Overpeinzingen van Cooper: galante beer uhhhh…. heer 1


Oké, oké, ik mag dan met regelmaat graag wat lui zijn, maar ik ben natuurlijk vooral hartstikke lief en zorgzaam. Zeker nu mijn meisje Chaya ziek is, let ik heel goed op haar. Ik ga regelmatig even bij haar kijken of het allemaal goed gaat en geef haar dan een likje of een snuffeltje.

Dat ze dat prettig vindt, blijkt wel uit het feit dat ze altijd begint te kwispelen als ik bij haar kom. Bovendien begroet ze manmens en mij uitbundig als we terugkomen van een wandeling. Volgens mij is ze echt wel een beetje dol op mij en … ik op haar!

Ik doe ook hartstikke voorzichtig met haar, terwijl ze zich zelf vaak nog gedraagt als de ware wildebras die ze feitelijk is. Het is nog niet zolang geleden dat ze mij er compleet uitrende op het veld en ik allang buiten adem was terwijl zij mij nog volop stond uit te dagen. Maar ja, je moet het doen met wat je krijgt en onze mensen en ik zijn allang blij dat ze nog altijd bij ons is.

Tjonge, als ik dit teruglees denk ik zelf: wat ben ik eigenlijk een ontzettende galante kerel….


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: galante beer uhhhh…. heer

  • josé Bosma

    Fijn, zo’n attente mannenhond. Zorg maar goed voor haar hoor ze heeft het nodig en knuffels en kwispels zijn altijd welkom. Dus van mij… Zeg maar nee, dan krijg je er twee vanuit een druilerig Bussum.
    Poot van zij die schrijft uit Bussum.