Overpeinzingen van Cooper: godpokke wat was het heet! 1


Hadden jullie er ook zo’n last van? Pffffffffffffff, wat was het blafheet zeg. Ik houd van het zonnetje hoor en als het even kan ga ik er lekker in liggen, maar je kunt het ook overdrijven. De afgelopen dagen mócht ik niet eens in het zonnetje liggen. Onze mensen haalden ons telkens naar binnen en deden zelfs op een goed moment de achterdeur dicht zodat we niet meer naar buiten konden. Eigenlijk wel slim van ze, want binnen was het lekker koel.

We gingen ook wandelen op momenten die Chaya en ik niet gewend zijn en liepen dan maar hele korte stukjes. Nu vind ik mijn wandeltjes doorgaans heel prettig, maar nu vond ik het wel even goed zo.. Mijn meisje had er ook last van en liep hartstikke te hijgen. Nu het weer wat koeler is, gaat ook dat gelukkig beter.

Onze mensen maakten zich trouwens ook behoorlijk druk om de vele berichten die zij op dat snoetenboek tegenkwamen van mensen die het toch nog steeds niet begrijpen. Mensen die hun hondenkinderen in snikhete auto’s laten wachten als ze zelf iets anders gaan doen, of ze op een balkon in de zon zetten wanneer ze aan het werk gaan. Mensen die lange wandelingen met hun hondenmaatje maken op het heetst van de dag of ze zelfs aan de fiets laten rennen. Dat begrijp je toch niet?

Kijk, ik ben dan gewoon blij dat onze mensen wel hun gezonde verstand laten woefen en om ons denken, maar ik snap ook wel dat ze blafboos worden van al die …. Die dat niet doen!!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: godpokke wat was het heet!

  • José Bosma

    Wat een verstandige mensenmensen hebben jullie toch. Zij zorgen gelukkig heel goed voor jullie. Ik kan me voorstellen dat jullie veel berichtjes ontvangen dat het niet altijd zo is. Het is weer vakantietijd en dan doen mensen de gekste dingen met dieren. Ik vind het ook gruwelijk.en kan er met mijn verstand niet bij. Sommige mensen denken gewoon niet na. Dat is met recht het mensdom, deze mensen denken niet na. Toen ik eens in Frankrijk was, zag ik een kleine baby die men had achtergelaten in een dichte auto op een snikhete dag. Politie gebeld en uiteindelijk kwam men erachter dat de ouders in de bioscoop waar de auto voor geparkeerd stond een film zaten te kijken. Echt! Zulke dingen gebeuren ook. Triest maar waar.
    Fijn dat het nu wat minder heet is voor jullie, dan kunnen jullie mensen het gewone rooster weer aanhouden ipv een tropenrooster. Mooie woefdag…en groetjes aan jullie mensen.