Overpeinzingen van Cooper: het was feest…. voor ons! 1


Vorige week was ons vrouwmens jarig en was het feest. Nou ja, … vooral voor ons woefwoef! Vrouwmens had gezegd haar verjaardag –net als de afgelopen jaren- niet te willen vieren, maar wij vonden het wel een feestje hoor!

Wat gebeurde er dan, vraag jij je natuurlijk af… We gingen naar De Weel; joepie!!

’s Middags kwam ons pleegmoedermens om op alternatieve manier toch aandacht te schenken aan het feit dat vrouwmens een jaartje erbij mocht tellen en dat hebben we gedaan door lekker naar De Weel (je weet wel, dat meer en dat bos waar we laatst ook geweest zijn) te gaan.

Chaya en ik hadden natuurlijk geen idee wat we gingen doen. Altijd leuk als pleegmoedermens komt (ik begin haar ook helemaal leuk te vinden!), maar al snel gingen schoenen en jassen aan en kregen wij onze riem om. Eerst dachten wij dat we ‘gewoon’ naar ons eigen veld gingen, want daar komen we dan langs. Daar liepen we echter voorbij. What the blaf? We gingen nog een stuk verder en toen een drukke weg over. Daar moesten Chaya en ik heel goed oppassen. Tja, al die blaffende autogevallen zijn wij niet echt gewend. Toen we eenmaal aan de overkant liepen, ging er een schokje door mij heen. Jullie noemen dat geloof ik heel ingewikkeld een associatie….Was het heus? Ik ging wat sneller lopen en trok pleegmoedermens gewoon lekker mee.

En ja hoor, ik zag de bosjes al! Nog ff sneller en ja…. Ik weet heus wel dat ik vier poten heb en jij maar twee, maar kom op nou! Eindelijk waren we ver genoeg van de weg weg om los te mogen; YES-BLAF-BOEF-PLONS-RENNEN!

Wat een feest. Wat hebben we weer genoten. Vrouwmens wanneer ben je weer jarig??


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: het was feest…. voor ons!

  • José Bosma

    Nog van harte gefeliciteerd vrouwmens. Wat zijn deze verhaaltjes of jullie woefels, altijd weer gezellig op de zondagochtend.Ik geniet hier elke keer weer van. Dank, mooie zondag en groetjes van José Bosma