Overpeinzingen van Cooper: kroelen!!


Tja, ik vind het een mal woord hoor, maar onze mensen noemen het nu eenmaal zo en ik denk dan: laat ze maar….  Neemt niet weg dat kroelen heel prettig is en ik mag daar van mijn mensen ook groots en meeslepend aan toegeven; joepie!!

Volgens onze mensen kroelen wij –honden- trouwens allemaal op een andere manier.. zou dat zo zijn? Ik heb niet zoveel blafmateriaal, maar ik weet wel dat ik heel anders ‘kroel’ dan Chaya. Chaya bespringt onze mensen zowat en doet dan naarstige pogingen om ze te ‘zoenen’.

Ik krul mij het liefst om hun benen en voeten. Dan ga ik om mijn rug liggen en wil ik over mijn buik gekriebeld worden. Als ze dat doen…yeahhhhh….dan ga ik vlooienbeetjes geven (ook zo’n idioot woord haha, we zijn toch geen vlooien en we hebben ze ook niet!).  Maar what the blaf, jullie weten toch wel wat we daarmee bedoelen he? Als wij vlooienbeetjes geven dan vinden we je heeeeeeeeeeel lief!!

Nou hoorde ik laatst dat onze voorgangers, Angel en Baruch, ook weer heel anders kroelden. Angel was nog het meest van ‘ik kom bij je op de bank liggen en kruip weg in jouw voorpoten’ en Baruch lag het liefst tegen de achterpoten van onze mensen aan en kwam dan heel soms, heel langzaam naar boven ‘tijgeren’… Misschien ga ik dát ook nog wel eens proberen..

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.