Overpeinzingen van Cooper: potverwoef, wat een weer! 1


Hebben jullie het gemerkt? Wat een herrie, wat een regen en wat een wind. Lig je lekker te maffen met je meissie (waar ik natuurlijk wél heel goed op moet letten nu…), gaat het toch ineens vreselijk te keer! Flitsen, klappen en een heuleboel water!! Het was zelfs zó erg dat ons manmens naar beneden kwam om te kijken of het allemaal wel goed ging en de luikjes uit de bovenramen vielen!

Ik heb mij natuurlijk als een ware, stoere gentleman gedragen en ben snel bij mijn meisje gaan liggen zodat ze niet bang zou worden. Dat heb ik vanzelfsprekend ook in haar fraaie kroepoek-oortje gesnuffeld. Nu geloof ik dat er niet zoveel kans op is dat Chaya eerder bang is dan ik, want ze is soms … uhh vaak… uhhhh altijd, nog dapperder dan ik… maar dit terzijde. Je moet je toch in elk geval voordoen als stoere redder in nood nietwaar?

Een stoere redder/bewaker ben ik ook met regelmaat voor ons vrouwmens. Als ze in haar kantoor zit te werken houd ik haar met regelmaat gezelschap. Ze zit daar tenslotte helemaal alleen en dan moet ik natuurlijk wel over haar waken he….dat begrijp je! Wat ben ik goed he?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: potverwoef, wat een weer!