Overpeinzingen van Cooper: we zijn ‘in verwachting’… 3


Mijn mensen hebben mij verteld dat we ‘in verwachting’ zijn en ik geloof dat ik het inmiddels een beetje begrijp. Bij mijn vorige mensen betekende dat namelijk heel wat anders dan nu. Potverwoef, wat zijn mensen soms toch ingewikkeld… Toen betekende dat namelijk dat er, na een hele poos wachten, een mensenkind kwam, nu begrijp ik dat ik een nieuw vriendinnetje krijg en dat het nu ook nog wel even gaat duren, maar niet zó lang als toen het mensenkind zou komen.

Natuurlijk zijn we alle drie nog verdrietig om Chaya en gaan we nog regelmatig even bij haar grafje kijken in de tuin. Mijn mensen zeggen dan van alles tegen haar. Zo hebben ze ook Chaya verteld over Nina, maar ook dat ze haar nooit zullen vergeten en dat ga ik ook niet doen.

Zou Nina net zo lief zijn? Ik hoop het. Mijn mensen zeggen dat ze een beetje malle pootjes heeft, maar dat maakt mij niets uit. Ik vind het wel gezellig dat we over een poosje weer met z’n vieren zijn.

Het gaat dus kennelijk nog wel even duren want Nina is nu nog in Servië en krijgt daar pilletjes tegen een infectie. Pas als die pilletjes op zijn, kan haar bloed getest worden en als dát goed is, dan mag ze naar ons toekomen. Ik vroeg of ze die pilletjes dan niet gewoon allemaal tegelijk kon opeten? Dat gaat toch veel sneller? Maar dat schijnt niet te mogen. Wat een gedoe. Nou, dan moet ik dus nog maar even wachten ….. Ben ik nou ook ‘in verwachting’?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 gedachten over “Overpeinzingen van Cooper: we zijn ‘in verwachting’…

  • Melanie Verwey

    Ik ben blij dat ik naar jou lieve gezin mag gaan. En ja Ik ben heel lief en ik ga vast jou grote kleine vriendin worden! Maar eerst een beetje beter worden en daarna mag ik naar jullie komen. Lieve Cooper zeg maar tegen je mama en papa ik ben er klaar voor! Lik en pootje Nina

  • José Bosma

    JA. Daar kan ik volmondig Ja op zeggen, ook jij bent vol van verwachting, of kijk jij soms niet uit naar een leuk vriendinnetje met kromme pootjes? Daar klopt je honden hart toch van, Vol verwachting klopt je hart voor dit nieuwe vriendinnetje. Dus doe maar niet zo stoer. Jij vindt het stiekem helemaal te leuk. Wedden?! En natuurlijk vergeten jullie Chaya niet, die is nog best dichtbij ook al kun je haar niet meer zien of aanraken. Ook zij is blij dat jullie mensen deze beslissing hebben genomen. Dat wordt dus straks dubbel genieten reken maar.
    Ga er maar vast over dromen hoe je straks met haar gaat spelen en rennen. Jij gaat straks als haar grote beschermer overal op af, let maar eens op. Jij woeft iedereen opzij, want je vriendinnetje gaat voorbij. Nog even en dan is zij in jullie leven. Mooie zondag gewenst.