Overpeinzingen van Cooper: Who is the man?


Vorige week vertelde ik jullie over het uiterst schokkende feit dat mijn mensen ineens met twee frummels thuiskwamen. Nu kan ik jullie vertellen dat die frummels dus blijven. Daar ben ik inmiddels wel achter.

Vind ik dat leuk? Nou, eigenlijk best wel. Het zijn een jongetje en een meisje en zien er een beetje mal uit. Helemaal bloot en hartstikke klein. Eerst dacht ik eerlijk gezegd: ‘wat moet ik hier nou mee?” Maar, ik moet jullie eerlijk woefen dat dat jochie, Bobbi heet hij, eigenlijk best geinig is. Hij is absoluut niet van mij onder de indruk en wij hebben met regelmaat een goed gesprek van man tot man; nou ja…. Man…. Daar plaagde ik hem van de week mee, maar hij wist mij direct op mijn plaats te zetten door mij er fijntjes op te wijzen dat hij zijn balletjes nog heeft en ik niet. Als er dus één de echte man van ons tweeën zou zijn, dan was hij dat. Hmmm…., het is dat ik niet kan blozen, maar hij heeft wél een beetje gelijk…

Maar jullie weten het toch he? Wie het laatst lacht…. Ik heb namelijk mijn mensen horen woefen dat zijn balletjes binnenkort ook tot het verleden behoren. Oké Bobbi, dán bliauwen wij dus verder….

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.