Overpeinzingen van Cooper: ze komt!


Doorgaans ben ik niet zo heel erg met mijn uiterlijk bezig hoor, maar nu de datum dichterbij komt dat Nina uit het verre Servië zal arriveren, sta ik toch wel met regelmaat even voor de spiegel. Ben ik nu erg?

Onlangs betrapte vrouwmens mij er overigens op dat ik mijn eigen spiegelbeeld in de ruit van de achterdeur stond te bekijken en ze zij mij dat ik een hartstikke knappe hondenjongen ben. Woef! Ook zei ze dat ik zulke mooie ogen heb. Kijk dat hoor ik natuurlijk wel heel graag, want ondanks dat ik er uitzie als een stoere boy, ben ik daar niet zo heel erg van overtuigd hoor. Zeker niet nu dat pedante mannetje hier in huis rond loopt die zichzelf constant loopt op te poetsen. Moet ik dat misschien ook gaan doen? Word je daar echt knapper van?

Nou ben ik er niet zo bang voor dat hij het hartje zal stelen van mijn kersverse importbruidje, maar ja… je weet maar nooit. Ik moet dat tenslotte ook nog maar voor elkaar zien te krijgen. Misschien vindt ze mij wel helemaal niet leuk. Ohhh….wat dan?

Zou het helpen als ik haar mijn kussens aanbied en heel lief voor haar ben? Ik hoop het zo. Als jullie tips hebben, dan hoor ik het graag, want ik heb nog maar ruim een week om mij voor te bereiden. Op 16 of 17 december zal ze bij ons aankomen. Ik zie er zó naar uit!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.