Overpeinzingen van Cooper: zijn ze nou helemaal van de bak geblaft? 1


Wat denk je? Kijk, ik ben helemaal dol op mijn nieuwe mensen hoor, daar niet van, maar wat ze nou met mij wilde doen…je gelooft het niet! Hadden ze het toch in hun hoofd gehaald dat er iets mis was met mijn oren!! Ze zouden vies zijn en daar moest wat aan gebeuren. Nou mooi niet dacht ik zo. En bovendien, dat zit aan de binnenkant. Je ziet het niet eens! Lekker belangrijk dus..

Maar heus hoor, er moesten druppels in mijn oren gegoten worden, althans dat vonden mijn mensen. Nou… ik kan je één dingen vertellen: daar was ik het NIET mee eens. Doe normaal zeg. Neem maar van mij aan dat ik mij stevig verweerd heb en ja, dan ben ik best sterk al zeg ik het zelf. Dat zal ze leren!

Gelukkig ben ik niet haatdragend en mijn mensen ook niet, dus ik kreeg meteen daarna een lekker koekje van manmens en toen was het leed wel weer geleden. Ik dacht alleen wel: had mij dat koekje nou eerst gegeven, misschien had ik mij daar wel mee laten omkopen. Wat denken jullie?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Overpeinzingen van Cooper: zijn ze nou helemaal van de bak geblaft?

  • josé Bosma

    Oh wat fijn dat je oren weer schoon zijn. Ik zit hier te hikken van de lach zeg! Wat een verhaal weer. gelukkig is het zondag en mooi weer, dus heb je kans dat het manmens wel een lekker lange wandeling met je gaat maken. Doe je vrouwmens maar de hartelijke blaffende groeten van mij.