Overpeinzingen van Cooper…. 2


Hoi, daar ben ik weer eens. Ik begin mij al helemaal thuis te voelen bij mijn nieuwe mensen en bij Chaya! Ik mag ook hartstikke veel en ik krijg superveel aandacht. Het enige dat ik nog een beetje lastig vind is bij mijn vrouwmens op de bank gaan liggen. Volgens mij wil ze wel heel graag dat ik dat doe, maar ik ben het niet zo gewend dat ik aandacht krijg van vrouwmensen.

Ja, hondenvrouwtjes, dáár krijg ik genoeg aandacht van, huh…. Ik ben natuurlijk ook een onweerstaanbaar prachtig exemplaar al zeg ik het zelf. Maar ….mensenvrouwen …. Bij mijn manmens stap ik inmiddels zonder enige bedenking op de bank en dan leg ik mijn kop op zijn knie; top!

Zal ik het dan toch maar gaan doen, bij het vrouwmens gaan liggen? Ze knuffelt me wel heel fijn, dus wie weet vindt ze mij écht lief. Blaf eens wat …. Doen?


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 gedachten over “Overpeinzingen van Cooper….