Verlangen


Auteur Marceline de Waard verrast haar volgers op social media elke zondagmoren met een heerlijk verhaal. Door het enthousiasme van die volgers en het feit dat zij nog altijd in aantal toenemen, bracht De Waard deze verhalen bijeen in Verlangen. Het resultaat? Een verrukkelijke bundel waarnaar je als lezer blijft grijpen.

Een grote varieteit aan verhalen bevat deze bundel. Van vrolijkheid, naar ontroering en van spanning naar ontspanning. Verlangen heeft het allemaal in zich. Een keur ook aan onderwerpen; veelal zeer herkenbaar.

“Flarden van de boekenclubbijeenkomst eerder deze week schieten door haar hoofd. Verbijsterd hoorde ze aan wat de andere vrouwen allemaal uitspookten om de seks spannender te maken. Ze bedacht nog hoe blij ze was dat zij en Flip gewoon van elkaar konden genieten.”

Dat De Waard kan schrijven, bewees zij reeds met haar eerdere boeken en haar fans zullen deze bundeling van zondagmorgen verhalen dan ook ongetwijfeld met enthousiasme begroeten. De fijne, toegankelijke schrijfstijl, die De Waard zo kenmerkend is, vinden zij terug in al deze verhalen. Verhalen waarin zij telkens een verrassing te bieden heeft.

“Mijn ogen volgen haar blik naar mijn lief aan de bar. Hij zegt iets tegen de vrouw naast hem. Koket houdt ze haar hoofd schuin en als een poes die zich iets toe-eigent, omvat ze zijn arm.”

Het kort verhaal is voor veel romanauteurs een uitdaging aangezien het slechts een beperkte ruimte biedt. Toch ziet De Waard kans al haar verhalen een kop, staart en middenstuk te geven en dat is zeker niet elke auteur gegeven.

Kortom, deze fijne bundel is een ware aanrader!

De auteur

Sinds 2017 maakt Marceline de Waard (1964) haar kinderdroom waar: schrijver zijn. Maart 2020 verscheen haar debuutroman ‘Thuisreis’ en iedere zondag verschijnt een nieuw kort verhaal. In deze bundel zijn vijftig van deze verhalen bijeengebracht. Eerder verscheen van haar de bundel ‘Schandalig en andere zondagverhalen’.

Uitvoering

Uitgever: Ambilicious LLP

ISBN: 9789493210509

Paperback, 275 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent.

http://ht-c-communicatie.nl/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.