Win ‘Neem een geit’ 1


Lieve deelnemers, we hebben een winnaar of liever gezegd een winnares. Shirley Bankras heeft ‘Neem een geit’ van Claudia de Breij gewonnen. Shirley, van harte gefeliciteerd!!

Ik had de eer om nog voordat dit boek in de winkels lag, het manuscript te mogen lezen en ik heb ervan genoten!

Omdat Lebowski/Overamstel Uitgevers mijn recensie heeft uitverkoren, kreeg ik een tweetal exemplaren van het inmiddels veelbesproken boek van Claudia de Breij toegestuurd en jij kunt daarvan meegenieten.
Wat moet je doen? Stuur mij een mail via htinorcenti@hotmail.com en laat mij zo weten dat je graag kans maakt op dit boek. Laat mij tevens jouw mailadres weten dat ik op mijn verzendlijst mag zetten. Je krijgt dan een bericht van provider SimpleSite zodra ik een nieuwe recensie of een blogbericht op mijn site heb geplaatst.
Op 30 december maak ik de winnaar bekend!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Win ‘Neem een geit’