Zoeter dan wraak 1


Zoeter dan wraak is een verhalenbundel waar tien gerenommeerde thrillerauteurs belangeloos aan hebben meegewerkt. Belangeloos aangezien de opbrengst van deze bundel naar Diabetesvereniging Nederland gaat.

De bundel bestaat uit tien thrillerverhalen van auteurs die inmiddels hun sporen hebben verdiend. Dat het een uiterst fijne bundel is geworden, hoeft nauwelijks betoog gezien de meewerkende auteurs.

Al deze auteurs hebben kans gezien een kort verhaal te schrijven in het hen vertrouwde genre: de thriller. Een uitdaging gezien het feit zij het niet gewend zijn om slechts een beperkt aantal pagina’s c.q. woorden tot hun beschikking te hebben. Toch is het hen gelukt en dat is knap. Het schrijven van een roman of thriller is wezenlijk anders dan het schrijven van een kort verhaal. Vergelding, liefde en moord zijn de thema’s die voorbij komen in de diverse verhalen.

De verhalen zijn goed; heel goed. Elk verhaal doet verlangen naar het volgende en elke auteur heeft kans gezien in de beperkte ruimte het verhaal een duidelijk kop-midden-staart constructie mee te geven. Chapeau daarvoor en chapeau voor Godijn Publishing die de bundel niet alleen uitgeeft, maar het gehele project ook heeft geïnitieerd.

Zoeter dan wraak is een hele fijne bundel vol met spannende verhalen geworden. Een cadeautje aan de lezer en een indirect cadeautje voor de Diabetesvereniging.

Over de auteurs

De opbrengst van dit boek gaat naar de Diabetesvereniging Nederland. De auteurs die hebben meegewerkt zijn: Linda Jansma, Anita Terpstra, Svea Ersson, Jacqueline Coppens, Marjolein van der Gaag, Aefke ten Hagen, Marcella Kleine, Iris Boter, Katja Schoondergang en Diana van Hal.

Uitvoering

Uitgeverij Godijn Publishing

ISBN: 9789493757125

Paperback, 244 pagina’s

Over Hanneke Tinor-Centi

Hanneke Tinor-Centi (1960), eigenaar van HT-C Communicatie en Marketing, literair agent, boekmarketeer en recensent.

http://ht-c-communicatie.nl/

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een gedachte over “Zoeter dan wraak